Γεωργία Πανταζή

Λογοθεραπεύτρια S.I Msc

Η κα Πανταζή Γεωργία αποφοίτησε από τη σχολή Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών το 2002. Μέχρι το 2005, εργάστηκε σε πρότυπα κέντρα λογοθεραπείας, δίπλα σε καταξιωμένους λογοθεραπευτές στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 2005 εμπνεύστηκε και δημιούργησε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το πρώτο ειδικό επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, το οποίο πλαισιώνεται από μια άρτια εκπαιδευμένη διεπιστημονική ομάδα και συμβάλλει σταθερά σε μία συνεχή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" με κατεύθυνση: «Γλωσσικές διαταραχές και εκπαιδευτική παρέμβαση» του τμήματος της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ .

Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής, μαθησιακών δυσκολιών και εναλλακτικών μεθόδων επικοινωνίας. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στις ακόλουθες θεραπευτικές μεθόδους: PECS (I, II), PADOVAN(I,II), TEACCH, SOCIAL STORIES and COMIC STRIPS, MAKATON, LIDCOMBE PROGRAM OF EARLY STUTTERING, AYRES SENSORY INTEGRATION (I, II, III), PCI (Παιδικός Τραυλισμός). Έχει πιστοποίηση γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.Ειδικεύεται στη θεραπευτική μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (S.I)

Συνεργάζεται με το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ηπείρου και το τμήμα Λογοθεραπείας, καθώς την τελευταία δεκαετία αναλαμβάνει την πρακτική άσκηση και εκπαίδευση των τελειόφοιτων φοιτητών.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης (ΕΟΠΠΕΠ) .

Είναι πρώην γεωγραφική εκπρόσωπος Μακεδονίας του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ).

Η πολυετής κλινική της εμπειρία εγγυάται άμεση αποτελεσματική αντιμετώπιση της οποιαδήποτε διαταραχής.

Share

Θεσσαλονίκη

Ελάτε να γνωριστούμε

• ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
• ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
• ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
• ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
• ANETO ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
• ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
• ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η δική σας ανάγκη γίνεται δική μας προτεραιότητα!

Υπεύθυνη Κέντρου

Πανταζή Γεωργία
Λογοθεραπεύτρια S.I Msc

Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων & Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)